maandag 5 november 2007

Blog.mij lanceert campagnemodule

Sinds de start van Blogmij vorige maand hebben al meer dan 80 weblogs zich bij Blogmij aangesloten. Het is het eerste Nederlandse bedrijf dat met Pay Per Post is gestart. Als Blogger word je betaald voor het schrijven van een posting over een bepaald product of dienst.

Behalve bloggers hebben nu ook adverteerders hun weg gevonden naar Blogmij. Vanaf vandaag kunnen adverteerders gebruik maken van de campagnemodule. Via deze campagnemodule kunnen adverteerders zelf weblogs selecteren en benaderen voor hun campagne.

Steeds meer adverteerders het belangrijk vinden dat zij zelfstandig een online campagne kunnen inboeken en volgen. De meest bekende vorm waarbij adverteerders een online campagne kunnen inboeken is Adwords van Google. Met de campagnemodule van Blogmij kunnen adverteerders en mediabureaus een online posting-campagne inboeken. Via de betaversie van de campagnemodule kunnen adverteerders zelfstandig de voor hun interessante weblogs selecteren en benaderen. De bloggers maken uiteindelijk zelf de keuze of zij over de dienst wensen te schrijven, dit wordt daarna teruggekoppeld naar de adverteerder. De adverteerder betaald per geplaatste posting.

Bron: Dutchcowboys

Geen opmerkingen: