vrijdag 12 oktober 2007

Marketing Information Event 2007

Iets voor iemand hier?

6 en 7 november 2007, De Kuip te Rotterdam.

Het Marketing Information Event (MIE) is hét event waar de laatste trends, nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van marketing in de breedste zin van het woord door inspirerende sprekers en innovatieve bedrijven worden behandeld. Dit tweedaagse marketing evenement is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot het grootste marketing evenement van Nederland in zijn soort! Het MIE is een hoogwaardig, compleet en interactief platform waar alle belangrijke partijen elkaar ontmoeten in een energieke en inspirerende omgeving van exposanten en workshops.
Voor een terugblik op het MIE 2006, kijk op www.moaweb.nl.


De 'core' van het MIE is het congres met circa 90 workshops verdeeld over twee dagen voor een bijzonder lage entree. Voor slechts € 69,50 (exclusief BTW) per dag per persoon kun je genieten van een fantastisch evenement.
Mede dankzij de promotie, de samenwerking van acht beroepsverenigingen (CRM, MWG, VMC, PIM, DDMA, GVR en NIMA) en het succes van eerdere MIE-edities zal het event gevolgd worden door vele websites, blogs en vakmedia. Naast het congres vindt er een boeiende informatiebeurs plaats waar een keur aan bedrijven hun (innoverende) visies en spraakmakende producten tonen.

Het MIE zal dit jaar plaatsvinden op 6 en 7 november 2007 in de Kuip in Rotterdam.
Door de samenwerking en de actieve rol van acht branche- en beroepsverenigingen: MOA , NIMA , CRM Association NL , DDMA , GVR , MWG , PIM en VMC is het MIE een veelzijdig event. Alle partners organiseren workshops gerelateerd aan hun eigen vakgebied, waardoor de onderwerpen uiteenlopen van CRM, Media, Innovatieve Marketing, Direct Marketing tot Communicatie. Hierdoor trekt het event deelnemers uit diverse beroepen en functies.

Klik hier voor meer info

Geen opmerkingen: