donderdag 26 juli 2007

Tradedoubler neemt Search Works over

Tradedoubler Nieuwsbrief:


Wij willen u graag als één van de eersten op de hoogte stellen van het belangrijke nieuws dat TradeDoubler vandaag heeft aangekondigd.

Met de overname van Search Works hebben wij onze digital marketing product portfolio uitgebreid richting de Search markt. Search Works is het grootste Search Engine Marketingbedrijf van het Verenigd Koninkrijk en heeft als zusteronderneming The Technology Works, een technology aanbieder met in haar porfolio 'BidBuddy® - een search management oplossing.

Er zijn grote overeenkomsten tussen de bedrijven in termen van product -en serviceaanbod. De overname geeft ons ook de kans onze producten in Azië te introduceren met dank aan de aanwezigheid van The Technoloy Works in deze regio.

U kunt uitkijken naar een groter, breder èn beter aanbod van TradeDoubler, gezien de uitbreiding van ons productaanbod en de geografische groei.

Onze voornaamste doelstelling op dit moment is u te verzekeren dat we doorgaan met onze huidige werkwijze en het leveren van resultaten op de gebruikelijke manier. Het management van TradeDoubler zal apart van The Search Works en The Technology Works blijven plaatsvinden. U kunt er zeker van zijn dat, naast alle nieuwe mogelijkheden voor u, wij nog steeds TradeDoubler blijven.

We zullen op de hoogte houden van alle ontwikkelingen,

Will Cooper
CEO TradeDoubler

Geen opmerkingen: