donderdag 26 juli 2007

STIR publiceert junicijfers

Zojuist zijn de junicijfers van STIR vrijgegeven. Het bereik en het aantal bezoeken zijn min of meer gelijk gebleven ten opzichte van een maand geleden. In totaal bereikten de STIR-sites 69,7% van de doelgroep 13+ en werden 791 miljoen bezoeken afgelegd aan de deelnemende websites. Dat zijn er ruim 84 per persoon.

Nieuw in de cijfers zijn Spelpunt.nl, NUJIJ, Yourscene, Fashion, Smulweb, Nouveau, Tuinieren en Speurders. Recent zijn ook de sites van Hachette Filipacchi, MTV Networks, Tibaco Internet Media, RS Media Sales en Senior Publications toegevoegd. Het totaal aantal STIR-leden bedraagt halverwege 2007 56. Het aantal websites en channels dat gemeten wordt staat in juni op 386.

Let op: vanaf juni worden voor de advertentienetwerken de pakketnamen weergegeven in de standaardrapportage. Pakketnaam is de benaming van het channel van een netwerk waarin een verzameling sites is opgenomen, bijvoorbeeld jongeren, travel of entertainment. De afzonderlijke sites staan (voor zover gecodeerd) in het ruwe databestand.

Geen opmerkingen: