donderdag 19 juli 2007

Pluk vereenvoudigt formule

Pluk gaat zijn diensten optimaliseren om het de consument nog eenvoudiger maken. ‘Met één sms naar email’, is de nieuwe belofte.

Het idee achter Pluk is dat je een sms’je stuurt naar de dienst op het moment dat je iets ziet of hoort dat je niet wilt vergeten. Thuis kan je op je plukpagina de informatie vinden over het betreffende onderwerp.
Nu nog plaatst pluk de informatie die je verzendt via sms naar 7585 nog op een aparte internetpagina. Daar vind je na inloggen, de informatie in je persoonlijke plukarchief. Dat blijft, maar pluk zet de informatie nu ook direct in de mailbox van de gebruiker. Daarmee is de informatie direct beschikbaar.
Volgens Bart Grol, directeur van Pluk Company is nu Pluk een jaar bestaat hét moment om het gebruik te evalueren. ‘Gebruikers zijn tevreden, maar vinden dat ze soms nog iets teveel stappen moeten zetten om bij de geplukte informatie te komen. Vandaar deze wijziging. Vanaf heden krijg je na het sturen van een sms direct een e-mail bericht met een link naar de gewenste informatie in je inbox.’

Geen opmerkingen: