dinsdag 16 september 2008

Bookmark en Clay gaan voor goud!Strating Active Marketing organiseert een inhaakawards verkiezing rond de grote sport-evenementen in 2008. Waaronder de Olympische Zomerspelen in Beijing. Deze verkiezing wordt gepresenteerd als “Gouden Inhaakmedailles 2008”.

Een deskundige vakjury beoordeelde inhakers op originaliteit in de categorie├źn Dagbladen/Print, Radio/TV, Internet, Mobiel en SP/Instore. Voor elke categorie wordt er een Gouden Inhaak Medaille uitgereikt. Ook wordt een Gouden Inhaak Medaille uitgereikt aan de beste cross-mediale campagne.

En wat blijkt? Station Beijing, het crossmediale project van (o.a.) Bookmark en Clay, is genomineerd om in de prijzen te vallen in de categorie├źn 'Internet' en 'Totaal/crossmediaal'!

De bekendmaking van de uiteindelijke winaars van een Gouden Inhaakmedaille 2008 en uitreiking van de prijzen zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 26 september, vanaf 16.00 uur bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Met wie weet dus aansluitend een huldiging tijdens de Aegis Media BBQ op Strand Zuid ;)

Duimen allemaal!

Geen opmerkingen: