woensdag 13 juni 2007

Bureaus zetten Stopperadvertenties.nl gezamenlijk voort

In 2006 is Delphi Fondsen- en ledenwerving begonnen met www.stopperadvertenties.nl. Dit is een online databank met gratis en direct beschikbare stopperadvertenties van tientallen verschillende goede doelen. De advertenties kunnen 24 uur per dag worden gedownload in veel verschillende formaten.

WWAV en PSIVransen hebben zich gevoegd bij dit initiatief om hun relaties een betaalbaar alternatief te bieden voor het plaatsen van hun stoppers. Het plaatsen van stoppers werd de laatste jaren snel duurder vanwege gebrek aan concurrentie.

Fons van Rooij: "Voor velen is deze samenwerking opmerkelijk, omdat de drie bureaus in zekere zin natuurlijk concurrenten zijn. Net als charitatieve organisaties zoeken we niettemin de samenwerking als de voordelen voor alle partijen evident zijn. De goede onderlinge relaties maken dat gelukkig mogelijk. Omdat er maar één (Belgische) aanbieder in de markt actief was ontstond er monopolistisch en dominant gedrag. Dat bemoeilijkte de serviceverlening aan onze relaties. Dat is nu verleden tijd. Met de samenwerking in www.stopperadvertenties.nl hebben de klanten het weer voor het kiezen".

Stopperadvertenties.nl wil het voor de fondsen eenvoudig maken om hun stoppercampagnes uit te zetten in de media tegen relatief lage kosten en daarbij zo veel mogelijk inzage bieden in welke titels de stoppers aanvragen.

Geen opmerkingen: