maandag 3 augustus 2009

Bureau DR Werknemer van de maand Juli - David Wolff


Met het ontstaan van een nieuw label binnen Isobar ontstaan ook nieuwe rituelen. Zo is daar de prestigieuze Bureau DR Werknemer van de maand Award. De nieuwbakken jury kwam meteen op de proppen met een fantastische winnaar: David Wolff. Het jury-verdict: David Wolff heeft een buitengewone dienst bewezen door op het moment suprême bij te springen bij Bureau DR. Door middel van doortastend handelen heeft David laten zien in roerige tijden overzicht te kunnen houden en op exceptionele wijze meester van de situatie te blijven. Geficiteerd David, je bent de gedroomde winnaar. Grote klasse!


2 opmerkingen:

Martijn (Checkit) zei

Uit welke personen bestaat die jury!? Dit riekt naar corruptie! Nou goed, ondanks dat ik tot op heden niet van het bestaan van een dergelijke onderscheiding op de hoogte was, is dit reden te meer om er nog een schepje bovenop te doen in de maand augustus. Volgende maand hoop ik op die foto te staan! Gefeliciteerd David! :-)

Emile zei

Meer dan terecht, ik kan niet anders zeggen. Ik verkeer in de bijzonder fortuinlijke omstandigheid om dagelijks verlicht te worden door de inspiratie van de Grote Wijze Wolff. Laat dit een voorbeeld zijn voor ons allen!